U als opdrachtgever,

U als particulier heeft vast wel eens een offerte aanvraag gedaan bij een "offerte website". U krijgt massaal E-mails en telefoontjes van bedrijven die lid zijn van een offerte website. U krijgt diverse bedrijven over de vloer, soms komen er maar liefst 6 bedrijven langs voor een offerte!
En wie moet U kiezen? De goedkoopste? De man in een strakke pak? Of een met een goede babbel? Maar U kunt niet zien dat deze bedrijven / zzp'er vakbekwaam zijn om uw klus te maken. En bij een "offerte aanvraag website" controleren ze niet als ze te maken hebben met een echte vakman, het gaat hun om de massa aanvragen waar zij fors op verdienen.
Wij van "Nr.1 Vakman" vinden het belangrijk dat alle werkzaamheden naar behoren wordt uitgevoerd. Dus ga in zee met een echte vakman, en wel een van "Nr.1 Vakman" dan weet u dat het goed zit!!!
Wij van "Nr.1 Vakman" hebben al het voorwerk al voor U gedaan, wij hebben een strenge selectie, dus als er een "Nr.1 Vakman" bij U komt dan is het ook een "Nr.1 Vakman"!!
Zeker zaken doen, dat wil iedereen! Kies daarom een "Nr1. Vakman" Dan weet u het zeker dat het goed zit!!!
De consument heeft vele keuze uit bedrijven en aanbieders die werkzaam zijn in de bouw. Nederland telt meer dan 800.000 bouwbedrijven / zzp'ers, en door het grote aanbod is het van belang dat de consument wordt geholpen in zijn keuze met welke ondernemer hij/zij in zee gaat. Aan de buitenkant is elk bedrijf of zzp'er gelijk, maar een bedrijf / zzp'er met het keurmerk "Nr.1 Vakman" heeft zich bewezen dat hij inderdaad een echte vakman is

 

Als u kiest voor een verbouw of woningverbetering dan krijgt u te maken met ondernemers die werkzaam zijn in de bouw. Als consument is het vrijwel onmogelijk te controleren of het betreffende bedrijf beschikt over de juiste diploma's of werkervaring. 

Wij controleren elke nieuwe lid op zijn vakmanschap!

Wij controleren op:

  • Inschrijving KvK
  • Diploma's of 
  • Minimaal 4 jaar werkervaring
  • Nieuwe leden moeten 4 goed afgeronde werken van tevreden klanten aanleveren. Wij controleren persoonlijk. 
  • Verzekeringen zoals; aansprakelijkheidsverzekering en, bij constructief werk,  een CAR- verzekering.   
  • Duidelijke offertes uitbrengen