De voordelen van Stichting Keurmerk Kwaliteitsorganisatie #Nr1 vakman,
Stichting Keurmerk Kwaliteitsorganisatie #Nr1 vakman biedt een aantal waardevolle voordelen voor ZZP'ers en klus bedrijven, hun klanten en - in bredere zin - ook de maatschappij.

Het keurmerk verbetert de bedrijfsvoering
Het voornaamste doel van het keurmerk is het verder verbeteren van uw ondernemerschap. Aan de hand van duidelijke omschrijvingen zijn ondernemers in staat kritisch naar hun eigen bedrijf te kijken. Waar kan het efficiënter? Waar liggen kansen? Welke punten behoeven verbetering? Door een onderneming in kaart te brengen, krijgen directie en management een praktisch instrument in handen om de interne processen optimaal te beheersen.

Het keurmerk zorgt voor een duidelijke marktpositie
Keurmerkhouders onderscheiden zich aantoonbaar van hun concurrenten. Het Keurmerk draagt dus bij aan een goede relatie met bestaande klanten en maakt daarnaast een positieve indruk op potentiële klanten. Opdrachtgevers weten dat ze met een betrouwbare partner in zee gaan.

Het keurmerk verbetert het zakelijk inzicht van ondernemers
Wanneer een ondernemer weet wat hij waard is, staat hij veel sterker in onderhandelingen. Het Keurmerk verschaft ondernemers essentieel inzicht in de eigen onderneming, zodat ze precies weten wat hun sterke én zwakke punten zijn. Bovendien is de toekenning van een keurmerk van groot belang voor medewerkers. Ook voor hen is het een beloning voor hun inspanningen.

Het keurmerk laat zien dat een ondernemer serieus is, en dat het een echte Nr1 Vakman is.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet zomaar een trend, het is voor veel bedrijven een essentieel onderdeel van hun activiteiten. Stichting Keurmerk Kwaliteitsorganisatie #Nr1 vakman wil de komende jaren nóg meer aandacht besteden aan                Tv-reclame en diverse social media zoals Twitter en Facebook. 

Gecertificeerde bedrijven met keurmerk van Stichting Keurmerk Kwaliteitsorganisatie #Nr1 vakman laten zien dat ze écht serieus zijn, en dat ze te maken hebben met een echte vakman. Dat ze hun bedrijf leiden met respect voor mens, natuur en maatschappij. En dat straalt weer positief af op hun imago.